2019-12-20

Gratulálunk az ösztöndíjasoknak!

Idén első alkalommal egy Adventi Tehetség Kalendáriummal hangolódunk rá az ünnepekre a közösségi médiában, szeretnénk ugyanis felhívni a figyelmet arra, hogy mennyi tehetséges fiatal él az országban, akik a legkülönfélébb területeken csiszolgatják tudásukat: a Nemzeti Tehetség Program facebook-oldalán összesen 24 fiatal tehetséget és mentort mutatunk be minden egyes nap december 1-je és 24-e között.

Gratulálunk az ösztöndíjasoknak!

Az Adventi Tehetség Kalendárium a Nemzeti Tehetség Program hivatalos Facebook oldalán tekinthető meg: facebook.com/1823.hu

 

További híreink
Online formában szervezték meg a TALENTn Tehetségfórumot
2021-01-15

A Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósult TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.

Részletek
Karácsonyi beszélgetés Novák Katalinnal
2020-12-22

Kedves Miniszter Asszony! A honlapján ezt a jelmondatát olvashatjuk: „Legfontosabb értéknek azt tartom, hogy hittel és meggyőződéssel éljük az életünket és így végezzük a munkánkat is”. Hogyan jelent meg mindez 2020-ban, ebben a rendkívüli évben, az Ön mindennapjaiban? A hit, a meggyőződés nem elvont fogalmak, szerencsés esetben áthatják a döntéseinket. Az idei megpróbáltatások ellenére is sikerült megtalálni azt, hogyan tudunk másoknak segíteni. Ez adott nekem erőt eddig és ez fog a jövőben is.

Részletek
Eszközátadások a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek részére
2020-12-20

A Tehetségek Magyarországa EFOP 3.2.1 projekt keretében összesen 31 intézményben 328 új tehetséggondozáshoz és -fejlesztéshez használható eszközt használhatnak ezentúl a tanulók.

Részletek