2020-02-19

ÚJ, EGYEDÜLÁLLÓ TESZTEKKEL SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A TEHETSÉGET

Az EFOP-3.2.1. projekt keretében, kiváló kutató szakemberek, pedagógusok részvételével, országos reprezentatív mintán végzett sztenderdizálás eredményeként elkészültek a vizuális és verbális feladatokat tartalmazó kreativitástesztek, valamint a kérdőíves kitöltést igénylő tehetség értékelő skálák. A szakmai fejlesztő munka arra irányult, hogy hiánypótló, új, korszerű, megbízható és érvényes mérőeszközöket kapjanak kézhez a tehetséggondozásban részt vevő szakemberek.

ÚJ, EGYEDÜLÁLLÓ TESZTEKKEL SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A TEHETSÉGET

A teljes tájékoztató letöltése oldalt, a Letölthető anyagok alatt ==>>

További híreink
Átadták a Matehetsz Tehetségházat
2020-09-05

Átadták az állami és civil együttműködéssel megvalósuló Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetség (Matehetsz) Tehetségházat, valamint stratégiai megállapodást írt alá az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága és a Matehetsz pénteken Budapesten.

Részletek
A legkiválóbb tehetségsegítőket tüntették ki, átadták a Tehetségbarát Önkormányzat díjakat is
2020-08-24

Összesen 64 díjat adtak át a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző hazai és határon túli pedagógusok és tehetségsegítő szakemberek számára a „Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért” díjátadó gálán. Az ünnepélyes díjátadót Miklósa Erika világhírű énekesnő előadása koronázta. A díjakat az Akvárium Klubban tartott rendezvényen adták át 57 szakembernek, 1 tehetséggondozó szervezetnek, illetve 6 önkormányzatnak.

Részletek
 „Kiváló versenyfelkészítő” díjakat adtak át a Nemzeti Tehetség Központban
2020-07-24

Átadták a „Kiváló versenyfelkészítő” díjakat, mellyel azokat a kiemelkedően eredményes pedagógusokat ismerik el, akik sikeresen támogatták diákjaikat az OKTV-n való szereplésben, illetve egyéb kiemelkedő teljesítmények elérésében. Idén a díjat 40 pedagógus vehette át a Nemzeti Tehetség Központban megrendezett ünnepségen.

Részletek