2020-02-19

ÚJ, EGYEDÜLÁLLÓ TESZTEKKEL SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A TEHETSÉGET

Az EFOP-3.2.1. projekt keretében, kiváló kutató szakemberek, pedagógusok részvételével, országos reprezentatív mintán végzett sztenderdizálás eredményeként elkészültek a vizuális és verbális feladatokat tartalmazó kreativitástesztek, valamint a kérdőíves kitöltést igénylő tehetség értékelő skálák. A szakmai fejlesztő munka arra irányult, hogy hiánypótló, új, korszerű, megbízható és érvényes mérőeszközöket kapjanak kézhez a tehetséggondozásban részt vevő szakemberek.

ÚJ, EGYEDÜLÁLLÓ TESZTEKKEL SEGÍTÜNK MEGTALÁLNI A TEHETSÉGET

A teljes tájékoztató letöltése oldalt, a Letölthető anyagok alatt ==>>

További híreink
Felhívás a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum civil tagjainak választására
2021-11-24

A Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Minisztere megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő ezúton teszi közzé a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum nem kormányzati szervezeteket képviselő tagjainak megválasztásához szükséges dokumentumokat. Benyújtási határidő: 2021. december 8.

Részletek
Rácz Zsófia a Hír Tv Radar című műsorában a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogramról
2021-11-17

A kiemelkedően tehetséges gyermekek gyakran képességeikhez mérten külföldi egyetemeken szeretnék folytatni tanulmányaikat, ám ennek anyagi vonzata is jelentős így sokan nem engedhetik meg maguknak. Ebben segít a Stipendium Peregrinum ösztöndíj program, ami lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy képességeik és tudásuk alapján a világ legrangosabb egyetemeire felvételizzenek. A diploma megszerzését követően tudásukat Magyarországon kamatoztatják majd.

Részletek
Zalaegerszegen jó tehetséges fiatalnak lenni!
2021-11-15

A Nemzeti Tehetség Program tematikus hónapjában bemutatkozik Zalaegerszeg, mint Tehetségbarát Önkormányzat Díjjal elismert település. A második alkalommal indított kampányban zalaegerszegi fiatal tehetségek közreműködésével készült film hangsúlyozza a helyi tehetségtámogatás fontosságát.

Részletek