2020-05-22

Közlemény a nyári táborok kapcsán

Tisztelt Pályázók! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az óvodák és bölcsödék újranyitásáról, valamint a nyári táborok megszervezéséről szóló 215/2020. (V.20) Korm. rendelet alapján a Nemzeti Tehetség Program keretében meghirdetésre került "Hazai tematikus, tehetségterületekhez kapcsolódó táborok támogatása" című, NTP-TÁB-20 kódjelű Pályázati kiírás tekintetében 2020. június 16. napjától a gyermek- és ifjusági táborok - napközi és ottalvós szervezésben egyaránt- megtarthatóak.

Közlemény a nyári táborok kapcsán

Felhívjuk szíves figyelműket, hogy a támogatási időszak változatlanul 2020. július 1. és 2021. június 30. közé eső időszak.

További híreink
Átadták a Matehetsz Tehetségházat
2020-09-05

Átadták az állami és civil együttműködéssel megvalósuló Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetség (Matehetsz) Tehetségházat, valamint stratégiai megállapodást írt alá az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága és a Matehetsz pénteken Budapesten.

Részletek
A legkiválóbb tehetségsegítőket tüntették ki, átadták a Tehetségbarát Önkormányzat díjakat is
2020-08-24

Összesen 64 díjat adtak át a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző hazai és határon túli pedagógusok és tehetségsegítő szakemberek számára a „Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért” díjátadó gálán. Az ünnepélyes díjátadót Miklósa Erika világhírű énekesnő előadása koronázta. A díjakat az Akvárium Klubban tartott rendezvényen adták át 57 szakembernek, 1 tehetséggondozó szervezetnek, illetve 6 önkormányzatnak.

„Kiváló versenyfelkészítő” díjakat adtak át a Nemzeti Tehetség Központban
2020-07-24

Átadták a „Kiváló versenyfelkészítő” díjakat, mellyel azokat a kiemelkedően eredményes pedagógusokat ismerik el, akik sikeresen támogatták diákjaikat az OKTV-n való szereplésben, illetve egyéb kiemelkedő teljesítmények elérésében. Idén a díjat 40 pedagógus vehette át a Nemzeti Tehetség Központban megrendezett ünnepségen.