2020-10-26

Digitális eszközöket kapott a Hild iskola

Mintegy egy millió forint értékben kapott számítástechnikai eszközöket a győri Hild iskola. Az Intézmény a Nemzeti Tehetség Programnak köszönhetően olyan informatikai eszközökkel gazdagodtak, amellyel az építészetben tehetséges gyerek oktatását és szakmai fejlődését tudják majd segíteni.

Digitális eszközöket kapott a Hild iskola

A budapesti eseményen részt vett Rácz Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár, aki elmondta, a Magyar Kormány kiemelten támogatja a tehetséges fiatalokat.

 

forrás: https://gyorihirek.hu/digitalis-eszkozoket-kapott-a-hild-iskola/

További híreink
A tehetséggondozás nemzeti ügy, még a vírus sem állíthatja meg
2020-11-16

A tehetséggondozás nemzeti ügy, és még a koronavírus-járvány sem állíthatja meg - mondta a családokért felelős miniszter a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum keddi online ülése utáni sajtótájékoztatón.

Részletek
November, a helyi tehetségtámogatás hónapja
2020-11-13

A Nemzeti Tehetség Program első alkalommal indítja el a helyi tehetségtámogatás hónapját, amelyben a közösségek nélkülözhetetlen támogatói szerepére irányítja rá a figyelmet.

Részletek
Ismét lehet pályázni a Stipendium Peregrinum ösztöndíjra
2020-11-04

Ez az ösztöndíj a 17-23 éves, kiemelkedően tehetséges hazai és határon túli magyar fiatalok részvételét támogatja a legrangosabb külföldi felsőoktatási intézmények felvételi eljárásában a 2021/2022-es tanévre.

Részletek