2020-12-02

Elindult az Adventi Tehetség Kalendárium

Kövessék Facebook oldalunkat, hiszen szentestéig minden nap kinyitunk egy ablakot az Adventi Tehetség Kalendáriumunkban! 2️⃣4️⃣ nap, 2️⃣4️⃣ ablak, 2️⃣4️⃣ tehetség!

További híreink
Átadták az idei “Bonis Bona” – A nemzet tehetségeiért díjakat
2021-09-09

A bonis bona discere, azaz jótól jót tanulni – tartja a latin közmondás. Ennek szellemében 57 díjazott vehette át Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli minisztertől és Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkártól a Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért díjat a Budapest Music Centerben megrendezett gálán.

Részletek
Átadták a Stipendium Peregrinum-ösztöndíj okleveleit
2021-08-31

Áder János köztársasági elnök és Novák Katalin családokért felelős miniszter átadta az okleveleket a Stipendium Peregrinum-ösztöndíj idei nyerteseinek hétfőn a budapesti Sándor-palotában.

Részletek
10 éves a Snétberger Program
2021-08-03

A Snétberger Program 2021-ben ünnepli fennállásának tizedik évfordulóját. A Program alapítója Snétberger Ferenc, Liszt- és Kossuth-díjas gitárművész. A Nemzeti Tehetség Központ zászlóshajójának számító programban, a kezdetek óta minden esztendőben mintegy 60 hátrányos helyzetű, elsősorban roma származású fiatal tökéletesítheti zenei tudását. A kurzusra felvételt nyert diákoknak a képzés a Programnak köszönhetően teljesen ingyenes. A 10 év alatt közel 900 jelentkezőt hallgattak meg, 300 diák végezte el kurzusaikat és 100 órányi koncertet adtak évente, tapasztalatszerzési lehetőséget teremtve ezzel a fiatal tehetségek számára.

Részletek