2020-12-20

Eszközátadások a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek részére

A Tehetségek Magyarországa EFOP 3.2.1 projekt keretében összesen 31 intézményben 328 új tehetséggondozáshoz és -fejlesztéshez használható eszközt használhatnak ezentúl a tanulók.

Eszközátadások a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek részére

"Az, hogy valaki tehetséges, az azt jelenti, hogy kapott egy olyan ajándékot, amivel csak Ő rendelkezik és senki más, ám önmagában ez még nem elég, mert minden tehetségnek szüksége van egy olyan mentorra, pedagógusra, aki végig tudja őt kísérni azon az úton, karrieren, amit be fog járni." - Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkár

További híreink
99% tehetség – 1% adó
2021-03-31

Támogassa adója második 1%-ával a tehetséges magyar fiatalokat! Idén is várja az 1%-os személyijövedelemadó-felajánlásokat a Nemzeti Tehetség Program a 1823-as technikai számon.

Részletek
Tehetség és lehetőség
2021-03-24

A Vendég a háznál február 23-i adás tartalmából. A szülőként hajlamosak vagyunk már magzatkorú a gyermekünkről is megállapítani, hogy erős lesz, nagy focista lesz, okos lesz. Azután a születés pillanatától keressük benne a lehetőséget, a képességet.

Részletek
Megnyílt az online ajánlófelület, idén is várják a jelöléseket a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” és a „Tehetségbarát Önkormányzat” díjakra
2021-03-13

Ezek a díjak jelképezik és elismerik azt a tehetséggondozó munkát, amelyet a közösségek és a tehetséggondozásban dolgozó szakemberek végeznek a kiemelkedő magyar fiatalok tehetségkibontakoztatásáért.

Részletek