2021-02-24

A Tehetséggondozó Műhelyek 64 tanulója nyert ösztöndíjat

Nyolc Minősített Tehetséggondozó Műhely 64 kiemelten tehetséges tanulója nyert ösztöndíj-támogatást a Nemzeti Tehetség Központ projektjében.

A Tehetséggondozó Műhelyek 64 tanulója nyert ösztöndíjat

50-150 ezer forint közötti ösztöndíj

A Közép-Magyarország régióban lévő nyolc MTM-intézménynek – közöttük budapesti, váci, szentendrei, ceglédi és gödöllői iskoláknak – összesen 4.800.000 Ft állt rendelkezésére a fiatalok támogatására. A 2020/2021-es tanévre szóló pályázaton 64 tehetséges fiatal nyert ösztöndíjat, amely az iskolai tehetséggondozó munka kiegészítéséhez nyújt támogatást a nyerteseknek.

Az ösztöndíj 50 ezer és 150 ezer forint közötti összeget jelent, amit a diákok tandíj finanszírozására vagy akár tárgyi eszközök, tan- és szakkönyvek vásárlására is fordíthatnak.

A Nemzeti Tehetség Központ szolgáltatásaival eddig több tízezer fiatal tehetség találkozott, számos képzés, program valósult meg a segítségével mind a tehetségek, mind az őket támogató szakemberek részére.

forrás: https://www.csalad.hu/tamogatasok/a-tehetseggondozo-muhelyek-64-tanuloja-nyert-osztondijat

 

(illusztráció: pixabay)

További híreink
99% tehetség – 1% adó
2021-03-31

Támogassa adója második 1%-ával a tehetséges magyar fiatalokat! Idén is várja az 1%-os személyijövedelemadó-felajánlásokat a Nemzeti Tehetség Program a 1823-as technikai számon.

Részletek
Tehetség és lehetőség
2021-03-24

A Vendég a háznál február 23-i adás tartalmából. A szülőként hajlamosak vagyunk már magzatkorú a gyermekünkről is megállapítani, hogy erős lesz, nagy focista lesz, okos lesz. Azután a születés pillanatától keressük benne a lehetőséget, a képességet.

Részletek
Megnyílt az online ajánlófelület, idén is várják a jelöléseket a „Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért” és a „Tehetségbarát Önkormányzat” díjakra
2021-03-13

Ezek a díjak jelképezik és elismerik azt a tehetséggondozó munkát, amelyet a közösségek és a tehetséggondozásban dolgozó szakemberek végeznek a kiemelkedő magyar fiatalok tehetségkibontakoztatásáért.

Részletek