Adó 1%
Logó
2024.04.20

Talent’s Talk – egész napos eseménnyel várta az érdeklődőket a Talent Kapital Hungary Londonban

A Talent Kapital Hungary keretében 2024. április 19-én Londonban, a Liszt Intézet – Magyar Kulturális Központban egész napos rendezvénnyel várta a Nemzeti Tehetség Központ a magyar fiatalokat.

Inspiráló beszélgetésekkel készültünk: szó volt a „Haza és szolgálat” és a „Háborúk, járványok, klímaváltozás” témaköréről, körbejártuk a kérdést: „Családod a sorsod?”, de a mesterséges intelligencia szerepéről, a pénz mítoszairól, a karrierépítésről és a tehetséges fiatalokat foglalkoztató dilemmákról is hallhattak beszélgetéseket az érdeklődők.

A Talent’s Talk-on olyan szakemberek is megosztották a gondolataikat, mint Nagy-Vargha Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár; Böszörményi-Nagy Gergely, a Brain Bar alapítója, a Design Terminal vezetője és a MOME alapítványi elnöke; Kozma-Vízkeleti Dániel, család-pszichoterapeuta; Mártonffy Balázs, az NKE John Lukacs Intézet kutatásért felelős igazgatója; Keleti Arthur, kibertitok jövőkutató, az Informatikai Biztonság Napja alapítója. Az elismert hazai szakértők mellett a Talent Kapital Hungary mentoráltjai is részt vettek a beszélgetésekben.

A zenei produkciókról a Talentum Hungaricum program díjazott tehetségei gondoskodtak. Az eseményen minden érdeklődő fiatalt szívesen láttunk, aki nyitott volt a tapasztalatcserére és tudásmegosztásra.

Aktuális hírek