2020-09-30

Tehetségek Magyarországa - Újfalvi Lili

A Nemzeti Tehetség Központ egyik Minősített Tehetséggondozó Műhelyének, a kecskeméti Bolyai János Gimnáziumnak a tanulója, a hihetetlenül tehetséges 17 éves Újfalvi Lili. 2014-ben kezdett el birkózni és egy évvel később már magyar bajnokságot nyert. 2019-ben a kadet korosztály 69 kg-os súlycsoportjában Európa-bajnok lett.

Tehetségek Magyarországa - Újfalvi Lili

A Kecskeméti Testedző Egyesület birkózója. Kiemelkedő sporteredményeire mi is felfigyeltünk. Lilivel forgattunk és elkísértük egy napjára:

További híreink
Felhívás a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum civil tagjainak választására
2021-11-24

A Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Minisztere megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő ezúton teszi közzé a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum nem kormányzati szervezeteket képviselő tagjainak megválasztásához szükséges dokumentumokat. Benyújtási határidő: 2021. december 8.

Részletek
Rácz Zsófia a Hír Tv Radar című műsorában a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogramról
2021-11-17

A kiemelkedően tehetséges gyermekek gyakran képességeikhez mérten külföldi egyetemeken szeretnék folytatni tanulmányaikat, ám ennek anyagi vonzata is jelentős így sokan nem engedhetik meg maguknak. Ebben segít a Stipendium Peregrinum ösztöndíj program, ami lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy képességeik és tudásuk alapján a világ legrangosabb egyetemeire felvételizzenek. A diploma megszerzését követően tudásukat Magyarországon kamatoztatják majd.

Részletek
Zalaegerszegen jó tehetséges fiatalnak lenni!
2021-11-15

A Nemzeti Tehetség Program tematikus hónapjában bemutatkozik Zalaegerszeg, mint Tehetségbarát Önkormányzat Díjjal elismert település. A második alkalommal indított kampányban zalaegerszegi fiatal tehetségek közreműködésével készült film hangsúlyozza a helyi tehetségtámogatás fontosságát.

Részletek