2020-09-30

Tehetségek Magyarországa - Újfalvi Lili

A Nemzeti Tehetség Központ egyik Minősített Tehetséggondozó Műhelyének, a kecskeméti Bolyai János Gimnáziumnak a tanulója, a hihetetlenül tehetséges 17 éves Újfalvi Lili. 2014-ben kezdett el birkózni és egy évvel később már magyar bajnokságot nyert. 2019-ben a kadet korosztály 69 kg-os súlycsoportjában Európa-bajnok lett.

Tehetségek Magyarországa - Újfalvi Lili

A Kecskeméti Testedző Egyesület birkózója. Kiemelkedő sporteredményeire mi is felfigyeltünk. Lilivel forgattunk és elkísértük egy napjára:

További híreink
Online formában szervezték meg a TALENTn Tehetségfórumot
2021-01-15

A Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósult TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.

Részletek
Karácsonyi beszélgetés Novák Katalinnal
2020-12-22

Kedves Miniszter Asszony! A honlapján ezt a jelmondatát olvashatjuk: „Legfontosabb értéknek azt tartom, hogy hittel és meggyőződéssel éljük az életünket és így végezzük a munkánkat is”. Hogyan jelent meg mindez 2020-ban, ebben a rendkívüli évben, az Ön mindennapjaiban? A hit, a meggyőződés nem elvont fogalmak, szerencsés esetben áthatják a döntéseinket. Az idei megpróbáltatások ellenére is sikerült megtalálni azt, hogyan tudunk másoknak segíteni. Ez adott nekem erőt eddig és ez fog a jövőben is.

Részletek
Eszközátadások a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek részére
2020-12-20

A Tehetségek Magyarországa EFOP 3.2.1 projekt keretében összesen 31 intézményben 328 új tehetséggondozáshoz és -fejlesztéshez használható eszközt használhatnak ezentúl a tanulók.

Részletek