2022-02-19

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai!

A Nemzeti Tehetség Program 2022. évi pályázati felhívásait a Miniszterelnökség mint Támogató megbízásából a pályázati folyamatot lebonyolító Emberi Erőforrás Támogatáskezelő 2022. február 18-án tette közé az emet.gov.hu honlapon. A 11 nyílt pályázati felhívás esetében a benyújtási határidő 2022. március 21.

Megjelentek a Nemzeti Tehetség Program új pályázati felhívásai!

Az egyes pályázati kiírások a PÁLYÁZATOK/Aktuális programok/Nemzeti Tehetség Program/Felhívások -2022 menüpont alatt, vagy az alábbi linkre kattintva érhetőek el.

Nemzeti Tehetség Program 2022. évi pályázati felhívásai

További híreink
Ismét lehet pályázni a Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram B komponensére
2023-06-02

Ismét pályázható a Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram (STIPI) B komponense, mely a legtehetségesebb fiatalok külföldi tanulmányainak költségét fedezi. A pályázatokat 2023. június 12. 14.00 óráig lehet benyújtani a csaladpartialapitvany.hu oldalon. A Stipendium Peregrinum fővédnöke Novák Katalin köztársasági elnök, a program ötletgazdája és elindítója.

Részletek
Átadták a legrangosabb tehetségsegítői díjakat, a Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért elismeréseket
2023-05-17

A kormány elkötelezett a tehetségek támogatása mellett - hangsúlyozta Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért, valamint a Tehetségbarát önkormányzat díj átadóján.

Részletek
Karoljon fel ön is egy tehetséges fiatalt, és támogassa adója második 1%-ával a Nemzeti Tehetség Programot!
2023-05-08

A Nemzeti Tehetség Program költségvetési forrásból és az adózók 1%-os felajánlásából támogatja a legkiválóbb magyar fiatalokat határainkon innen és túl.

Részletek