2019-03-07

Támogassa velünk a Tehetségeket!

Idén is felajánlhatja a személyi jövedelemadója (SZJA) 1 százalékát a Nemzeti Tehetség Programra, amelyet a kormány - a korábbi évekhez hasonlóan - kiegészít.

Támogassa velünk a Tehetségeket!

A személyre szabott segítség a cél

A tehetségek támogatásában nagyon fontos szerepet játszik a személyre szabott figyelem. A program során ennek megfelelően képzéseket tartanak a szülőknek és a pedagógusoknak is, valamint tutor program is indult, amelyen keresztül egy évre mentort is kapnak maguk mellé a fiatal tehetségek.

A támogatásra ráadásul Magyarországról és külhoni magyarlakta területekről is pályázhatnak a tehetséges fiatalok, valamint a tehetséggondozó emberek, szervezetek és közösségek.

Kozsán Balázs, Wado-Kai Karate Magyar-, Európa- és Világbajnok.​

 

Nyíri Anna Eszter, 2015-ben Dohában, Katarban, 2017-ben pedig San Joséban, Costa Ricában
ért el 15. illetve 13. helyezést csapatával a World Robot Olympiad nemzetközi robotikaverseny világbajnoki döntőjén.

 

Törös Luca Bella, Népdalénekesként rendszeresen vesz részt versenyeken.
Második éve a Nemzet Fiatal Tehetségeiért Ösztöndíjasa.

 

 

A személyi jövedelemadója 1 százalékát a 1823-as technikai számon tudja felajánlani.
A tavalyi évben így több mint 1,4 milliárd forint gyűlt össze. Segíts, hogy idén se legyen másként!

Támogassa velünk a Tehetségeket!

A program fővédnökei Zsédenyi Adrienn énekesnő, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Onodi Henrietta kutató, egykori NTP ösztöndíjas, az ifjú tehetségekkel.

További híreink
Két fuvola, egy fagott és 3 cselló – kamarazene a Dolfin családban
2019-03-04

Két fuvolaművész szülő – és három csellista meg egy fagottos gyerek. A Dolfin családban mindenki zenész – és nem is akármilyen szinten. Balázs Junior Prima díjas, Benjámin Hannoverben tanul – de most az Én Vagyok Itt! vendégei mindketten. Hallgasd meg, hogy játszanak – és hogyan beszélnek zenéről, életről és a céljaikról.

Részletek
NTP 1% kampányvideó – 2019
2019-03-01

Idén is fel lehet ajánlani a személyi jövedelemadó (szja) 1 százalékát a Nemzeti Tehetség Programra. A személyi jövedelemadó 1 százalékát a 1823-as technikai számon lehet felajánlani, tavaly így több

Részletek
Hogyan ajánljuk fel adónk 1% -át a Nemzeti Tehetség Program javára?
2019-03-01

Idén is fel lehet ajánlani a személyi jövedelemadó (szja) 1 százalékát a Nemzeti Tehetség Programra. A személyi jövedelemadó 1 százalékát a 1823-as technikai számon lehet felajánlani, tavaly így több mint 1,4 milliárd forint gyűlt össze. A program fővédnökei Zsédenyi Adrienn énekesnő, Kiss Gergely háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó és Onodi Henrietta kutató, egykori NTP ösztöndíjas.

Részletek