2019-04-10

Zsédenyi Adrienn, a Nemzeti Tehetség Program védnöke, és Muraközi Vince fiatal énekes tehetség meséltek a programról

Zsédenyi Adrienn, a Nemzeti Tehetség Program védnöke, és Muraközi Vince fiatal énekes tehetség meséltek a programról

Zsédenyi Adrienn, a Nemzeti Tehetség Program védnöke, és Muraközi Vince fiatal énekes tehetség meséltek a programról az M5 - Kult'30 című műsorában. Támogassa Ön is adója 1 százalékával a Vincéhez hasonló tehetségeket!

A videóért kattintson az alábbi linkre: 

https://www.mediaklikk.hu/video/kult30-az-ertekes-felora-2019-04-09-i-adas/

További híreink
Online formában szervezték meg a TALENTn Tehetségfórumot
2021-01-15

A Nemzeti Tehetség Program támogatásával megvalósult TALENTn Tehetségfórum olyan kezdeményezés, amelyen a tehetségek találkozásával gondolataik, lehetőségeik - reményeink szerint - nem egyszerűen összeadódnak, hanem megsokszorozódnak, hatványokra emelkednek. Ezt fejezi ki a rendezvény elnevezése.

Részletek
Karácsonyi beszélgetés Novák Katalinnal
2020-12-22

Kedves Miniszter Asszony! A honlapján ezt a jelmondatát olvashatjuk: „Legfontosabb értéknek azt tartom, hogy hittel és meggyőződéssel éljük az életünket és így végezzük a munkánkat is”. Hogyan jelent meg mindez 2020-ban, ebben a rendkívüli évben, az Ön mindennapjaiban? A hit, a meggyőződés nem elvont fogalmak, szerencsés esetben áthatják a döntéseinket. Az idei megpróbáltatások ellenére is sikerült megtalálni azt, hogyan tudunk másoknak segíteni. Ez adott nekem erőt eddig és ez fog a jövőben is.

Részletek
Eszközátadások a Minősített Tehetséggondozó Műhelyek részére
2020-12-20

A Tehetségek Magyarországa EFOP 3.2.1 projekt keretében összesen 31 intézményben 328 új tehetséggondozáshoz és -fejlesztéshez használható eszközt használhatnak ezentúl a tanulók.

Részletek