2020-04-22

Diákok támogatása a 2020-as koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a Snétberger Zenei Tehetség Központban

A Snétberger Program közel tíz éve működik egy olyan módszertannal, amelyben az oktatás egy közvetlen, intenzív, többszereplős modellen alapszik. Tanárok, diákok, mentorok és animátorok közösen, összehangoltan dolgoznak azért, hogy a zeneileg tehetséges, kiemelten tehetséges, hátrányos helyzetű fiatalok egy olyan komplex képzést kapjanak, amely Európában egyedülálló módon segíti fejlődésüket.

Diákok támogatása a 2020-as koronavírus-járvány miatt kialakult helyzetben a Snétberger Zenei Tehetség Központban

Miután megszületett a döntés, hogy a tavaszi kurzus nem tartható meg a hagyományos formában, a szakmai stáb azonnal hozzálátott, hogy felmérje, a diákok és a tanárok tudnának-e online is együtt dolgozni.

További híreink
Átadták a Matehetsz Tehetségházat
2020-09-05

Átadták az állami és civil együttműködéssel megvalósuló Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetség (Matehetsz) Tehetségházat, valamint stratégiai megállapodást írt alá az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága és a Matehetsz pénteken Budapesten.

Részletek
A legkiválóbb tehetségsegítőket tüntették ki, átadták a Tehetségbarát Önkormányzat díjakat is
2020-08-24

Összesen 64 díjat adtak át a tehetséggondozásban kiemelkedő munkát végző hazai és határon túli pedagógusok és tehetségsegítő szakemberek számára a „Bonis Bona – A Nemzet Tehetségeiért” díjátadó gálán. Az ünnepélyes díjátadót Miklósa Erika világhírű énekesnő előadása koronázta. A díjakat az Akvárium Klubban tartott rendezvényen adták át 57 szakembernek, 1 tehetséggondozó szervezetnek, illetve 6 önkormányzatnak.

Részletek
 „Kiváló versenyfelkészítő” díjakat adtak át a Nemzeti Tehetség Központban
2020-07-24

Átadták a „Kiváló versenyfelkészítő” díjakat, mellyel azokat a kiemelkedően eredményes pedagógusokat ismerik el, akik sikeresen támogatták diákjaikat az OKTV-n való szereplésben, illetve egyéb kiemelkedő teljesítmények elérésében. Idén a díjat 40 pedagógus vehette át a Nemzeti Tehetség Központban megrendezett ünnepségen.

Részletek