2021-05-07

A Nemzeti Tehetség Programról beszélgettek a ma reggel

Polgár Judit és Dr. Kovács Kata voltak a vendégek és arra bíztattak mindenkit, hogy a felajánlott adó 1% -kal a tehetségtámogatás jó ügyét tudjuk szolgáni! Technikai szám : 1823

A Nemzeti Tehetség Programról beszélgettek a ma reggel

 

Polgár Judit, sakknagymester, minden idők legjobb női sakkozója, NTP védnök

Judit Polgár

Dr. Kovács Kata gyermekorvos-doktorandusz, aki az oxiénhiányos koraszülöttek ellátásában végzett eredményes kutatásokat.

Kata Kovács

 

 

További híreink
Felhívás a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum civil tagjainak választására
2021-11-24

A Miniszterelnökség Családokért Felelős Tárca Nélküli Minisztere megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő ezúton teszi közzé a Nemzeti Tehetségügyi Koordinációs Fórum nem kormányzati szervezeteket képviselő tagjainak megválasztásához szükséges dokumentumokat. Benyújtási határidő: 2021. december 8.

Részletek
Rácz Zsófia a Hír Tv Radar című műsorában a Stipendium Peregrinum ösztöndíjprogramról
2021-11-17

A kiemelkedően tehetséges gyermekek gyakran képességeikhez mérten külföldi egyetemeken szeretnék folytatni tanulmányaikat, ám ennek anyagi vonzata is jelentős így sokan nem engedhetik meg maguknak. Ebben segít a Stipendium Peregrinum ösztöndíj program, ami lehetővé teszi a fiatalok számára, hogy képességeik és tudásuk alapján a világ legrangosabb egyetemeire felvételizzenek. A diploma megszerzését követően tudásukat Magyarországon kamatoztatják majd.

Részletek
Zalaegerszegen jó tehetséges fiatalnak lenni!
2021-11-15

A Nemzeti Tehetség Program tematikus hónapjában bemutatkozik Zalaegerszeg, mint Tehetségbarát Önkormányzat Díjjal elismert település. A második alkalommal indított kampányban zalaegerszegi fiatal tehetségek közreműködésével készült film hangsúlyozza a helyi tehetségtámogatás fontosságát.

Részletek