2023-05-08

Karoljon fel ön is egy tehetséges fiatalt, és támogassa adója második 1%-ával a Nemzeti Tehetség Programot!

A Nemzeti Tehetség Program költségvetési forrásból és az adózók 1%-os felajánlásából támogatja a legkiválóbb magyar fiatalokat határainkon innen és túl.

Karoljon fel ön is egy tehetséges fiatalt, és támogassa adója második 1%-ával a Nemzeti Tehetség Programot!

Az adóbevallás során bárki nyilatkozhat úgy, hogy adója 1%-át a Nemzeti Tehetség Programnak ajánlja fel, ezzel felkarolva egy tehetséges fiatalt. A Nemzeti Tehetség Program céljaira az ún. „második 1%” ajánlható fel.

A Nemzeti Tehetség Program technikai száma: 1823.

További híreink
Ismét lehet pályázni a Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram B komponensére
2023-06-02

Ismét pályázható a Stipendium Peregrinum Ösztöndíjprogram (STIPI) B komponense, mely a legtehetségesebb fiatalok külföldi tanulmányainak költségét fedezi. A pályázatokat 2023. június 12. 14.00 óráig lehet benyújtani a csaladpartialapitvany.hu oldalon. A Stipendium Peregrinum fővédnöke Novák Katalin köztársasági elnök, a program ötletgazdája és elindítója.

Részletek
Átadták a legrangosabb tehetségsegítői díjakat, a Bonis Bona – A nemzet tehetségeiért elismeréseket
2023-05-17

A kormány elkötelezett a tehetségek támogatása mellett - hangsúlyozta Hornung Ágnes, a Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára kedden Budapesten, a Bonis Bona - A nemzet tehetségeiért, valamint a Tehetségbarát önkormányzat díj átadóján.

Részletek
Folyamatosan segíti a kormányzat a tehetségek felkarolását
2023-05-05

A tehetségek felkarolását, támogatását számos programmal folyamatosan segíti a kormányzat – mondta a Kulturális és Innovációs Minisztérium (KIM) fiatalokért felelős helyettes államtitkára csütörtökön, Pécsen.

Részletek